Företag/Föreningar

silhouette photography of group of people jumping during golden time

Jag kommer gärna till ditt företag eller förening och föreläser.
Kanske passar det bra på veckomötet? Eller som om en del av er konferens? Innehåll och längd skräddarsys efter era önskemål.

 

Stresshantering

På grund av vårt höga livstempo ökar sjukskrivningarna stort. Stress, jäkt och krav. Gränslösa arbetstider, modern teknik och effektivisering. Har vi slutat respektera hjärnans behov av återhämtning?

Det här är en föreläsning om:

  • Hur stress påverkar oss och varför vi blir stressade.
  • Vilka fysiska och psykiska symptom vi ska vara vaksamma på, innan stressen gör oss sjuka.
  • Skillnader mellan manlig och kvinnlig stress.
  • Så funkar kroppens lugn och ro system och så gör du för att påverka det.

Föreläsningen varvas med enklare och praktiska avspänningsövningar som ni sen själva kan praktisera för mindre stress och ökat välbefinnande.

Pris från 3500:-/tim exkl. moms

Tidigare kunder som anlitat Life by J.

  • Västmanlands idrottsförbund
  • Manpower Engineering AB
  • Personstöd AB
  • Stockholms golfklubb

Media- och intervjuträning

Efter 20 år som journalist vid Sveriges Radio, varav 12 år på Radiosporten, kan jag också erbjuda en föreläsning i medieträning.

Medieträning är träning i att uttrycka sig klart, intressant, kortfattat och ärligt. Det gör dig eller din organisation/förening lugnare och bättre förberedd den dagen journalisten ber om en intervju. En bra genomgång för företagare, styrelsemedlemmar, chefer, idrottsorganisationer och tränare m.fl.

Pris från 3500:-/tim exkl. moms

Tidigare deltagare:

Jenny har lång erfarenhet från media och fungerar mycket bra som föreläsare/processledare när det gäller mediaträning. Föreningslivet har ständigt mediakontakter och vikten av utbildning i bemötande, intervjuträning och förberedande för att få en bra relation och samarbete med media är mycket värdefullt. I dessa sammanhang betyder Jennys kunskap och personliga erfarenheter mycket och vi kan varmt rekommendera Jenny om ni har behov av att höja er kunskap inom media.

/Maria Engelfeldt länsidrottschef Västmanlands idrottsförbund

 

 

%d bloggare gillar detta: